söndag 25 januari 2009

Låna pengar

Denna blog har jag skapat för att hjälpa människor som vill låna pengar. Jag har samlat de mest kända bankerna som förmedlar banklån på nätet. Här kan du läsa om bankerna och i lugn och ro bestämma vilken bank du vill låna pengar hos.

Att låna pengar idag är inte speciellt invecklat. Dagens teknologi har gjort det möjligt för oss att ansöka om ett lån direkt på internet.

Hur gör jag för att låna pengar?
Läs om de olika låneinstituten och ta reda på räntor, uppläggnings och administrativa avgifter osv.

Vi har gjort det lite enklare för dig som behöver låna pengar. Slå dig ned i lugn och ro och gå igenom de olika låneinstituten. Här kan du läsa om olika banker som
har bra banklån med låga räntor.

För att du ska få låna pengar bör du vara någonstans mellan 18 och cirka 70 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar och ha en fast imkomst. Bidrag kommer inte att räknas som en inkomst. Med bidrag så menas bostadsbidrag och underhållsbidrag. En sedvanlig kreditupplysning kommer att göras och du får ett besked väldigt fort.

Här nedanför har vi lagt ut olika banker som du kan låna pengar hos.

När du har bestämt dig för en bank så är resten väldigt enkelt. Du fyller i din ansökan. När din ansökan har skickats iväg så kommer en sedvanlig kreditkontroll att utföras. Allt går väldigt fort. Det brukar bara ta några minuter innan du får svar.

Allt sker automatiskt och väldigt fort. Inget krångel, inga besök på banken osv. Om din ansökan godkänns så syns det på din skärm eller så får du ett mail.